Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: I. P. ]

23. 04. 2019. 09:38   >>  09:38

U CRNOJ GORI

U gradskim knjižarama proslavlja se dan knjige

Međunarodni dan knjige i autorskih prava organizuje se šesti put u Crnoj Gori, pod pokroviteljstvom crnogorske nacionalne komisije za UNESCO.

Razgovori na temu "Uticaj društva i pojedinca na razvoj i podsticanje čitanja", biće upriličeni danas u 19 sati u Gradskoj knjižari u Ulici Ivana Vujoševića, povodom svjetskog dana knjige i autorskih prava.

U razgovorima će učestvovati pisci Ksenija Popović, Dragana Mrkić, Tanja Bakić i Nikola Nikolić, koji će nakon toga čitati poeziju i odlomke iz svojih djela.

Autori će zainteresovanim posjetiocima potpisivati knjige i odgovarati na pitanja.

Inače, u svim Gradskim knjižarama danas se proslavlja dan knjige, pa će posjetioci u periodu od 18 do 22h moći da kupe svoje omiljene naslove u izdanju Nove knjige, uz popust 40%.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније