Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R.

17. 05. 2019. 18:53   >>  19:00

18.MAJA

Noć muzeja u Bijelom Polju

Bjelopoljski muzej sjutra će organizovati evopsku kulturunu manifestaciju Noć muzeja.

Obilježavanje Noći muzeja 2019.  podržali su svi muzeji u Crnoj Gori u okviru kojih će se organizovati raznovrsni kulturno-umjetnički programi.

Povodom te manifestacije JU Muzej Bijelo Polje je pripremio bogat izložbeni i kulturno-umjetnički program, koji počinje u subotu 18. maja uz Program obilježavanja ove manifestacije.

Predviđena je izložba "Likovno stvaralaštvo učenika osnovnih škola", promocija bibliografije radova Petra Rudića, autora Jova Medojevića, promocija polučasnovnog etno filma "Zdarvice u bjelopoljskom kraju"...

Ulaz će biti besplatan, a posjetioci će moći da uživaju u muzejskim zbirkama i kulturno-umjetničkom programu  u kome učestvuje operska pjevačica iz Bara profesorka Bojana Pejanović i korepetitor Dejan Krivokapić, sa obradama tradicionalnih crnogorskih izvornih pjesama.

Vukoman Kljajević, Radio Crne Gore

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније