Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Beta ]

17. 06. 2019. 23:33   >>  23:39

AUKCIJSKA KUĆA "KRISTI"

Pariz: Ukradena afrička maska vrijedna 300.000

Afrička maska čija vrijednost je procijenjena na 300.000 eura ukradena je danas u aukcijskoj kući Kristi u Parizu, saznaje se iz policijskih izvora.

Kako navodi policijski izvor, potvrđujući informaciju novinara časopisa Puan jedan čovjek je uzeo masku i mirno izašao iz zgrade čuvene aukcijske kuće u luksuznom Osmom arondismanu u Parizu.

Istragu vodi brigada za suzbijanje banditizma.

Na isti način je u novembru 2017. godine jedan muškarac ušao u galeriju u centru Pariza i izašao s bronzom vajara Fernanda Botera vrijednosti 425.000 eura. Njega su istražitelji specijalizovane brigade uhapsili dvije nedjelje kasnije.

On je već bio poznat po sličnim krađama, a osumnjičen je da je ukrao statuu iz pretkolumbovske ere iz jedne pariske galerije i broznu Alberta Đakometija tokom salona u aveniji Šanzelize 2017.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније