Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

22. 07. 2019. 12:31 >> 12:34

PODGORIČKO KULTURNO LJETO

Predstava "Roman o Londonu" u KIC-u

Predstava "Roman o Londonu", koprodukcija Beogradskog dramskog pozorišta i BEO ART-a, biće izvedena 24. jula u 20 sati u Velikoj sali KIC "Budo Tomović", a u okviru programa Podgoričkog kulturnog ljeta.

Predstava je nastala na osnovu istoimenog romana Miloša Crnjanskog, a režiju, dramatizaciju i izbor muzike potpisuje Ana Đorđević.

Producent predstave je Boris Mišković, a uloge tumače Milan Marić, Milica Zarić, Branko Cvejić, Ivana Nikolić, Ljubinka Klarić, Dragiša Milojković, Aleksandar Vučković, Milan Čučilović.

"Roman o Londonu" govori o poziciji emigranta u stranoj sredini, o razlozima za emigraciju, i emotivnoj, duhovnoj i egzistencijalnoj borbi koju pojedinac vodi sa sobom i sa drugim osoba primoran na život van svoje zemlje.

Ulaznice za predstavu su besplatne i mogu se podići na biletarnici KIC-a.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније