Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

08. 08. 2019. 12:12   >>  12:43

PURGATORIJE

"Carevo novo odijelo" sjutra u Centru za kulturu Tivat

U petak 09. avgusta u 20:30 h na velikoj sceni Centra za kulturu u Tivtu, u okviru festivala “Purgatorije” biće izvedena predstava za djecu "Carevo novo odijelo" Hercegnovskog pozorišta i Herceg festa.

 

To je porodična, teatarska priča za sve od 9 do 99 godina. Riječ je o „drugačijoj“ bajci, koja dotiče ozbiljna pitanja svih vremena: vlast i zloupotrebu vlasti, laž i istinu, manipulaciju. Komad je storija koja vlast sagledava kao zamku u koju lako upadaju i oni koji je nose i oni koji je “trpe”.

Osim reditelja, koji je jedan od najznačajnijih pozorišnih stvaralaca u Crnoj Gori, svi autori su iz Herceg Novog: dramaturg Đorđe Stanojlović, scenograf Vojislav Kilibarda, kostimografkinja Jelena Vasiljević, producentkinja Milina Kovačević, uz glumce Dejana Đonovića, Miloša Pejovića, Gorana Slavića i Vladimira Miloševića. U pratećim poslovima u projektu učestvuju stalni članovi Hercegnovskog pozorišta.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 5 eura.

Informacije i rezervacije na broj 069342799.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније