Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavila M.L.B.

18. 08. 2019. 09:01   >>  09:01

NA ŽABLJAKU

Duo Bulatović - Nikčević otvara festival Wild Beauty Art

Na Crnom jezeru na Žabljaku sjutra od 19:30 sati počinje novi festival umjetnosti u Crnoj Gori, Wild Beauty Art.

Priliku da otvore Festival dobili su istaknuti crnogorski umjetnici, poznati duo gitara Srđan Bulatović i Darko Nikčević.

U nestvarno lijepom ambijentu Crnog jezera, divlje netaknute prirode, publika će uživati u autorskoj muzici ovog dua kao i u njihovim obradama crnogorskih pjesama.

Ulaz na sve događaje u okviru Wild Beauty Arta je slobodan, a uz podršku Turističke organizacije Žabljak obezbjeđen je i besplatan prevoz na koncert ekološkim autobusom, iz centra Žabljaka od 18.30 sati.

Jedan od ciljeva Festivala je upravo prožimanje umjetnosti, čovjeka i prirode a Žabljak i Crno jezero su idealno mjesto za to. 

„Ovo nam je prvi koncert na Žabljaku. Iako odavno postoji želja, zahvaljujući festivalu Wild Beauty Art sada se i ostvarila! Crno jezero je neopisiv ambijent gdje će se u danima festivala preplitati ljepote prirode i umjetnosti. Izuzetno se radujemo tome!",  izjavio je Srđan Bulatović, gitarista.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније