Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Izvor: N1, Objavila: M.M.Lj. ]

21. 08. 2019. 23:59 >> 17:31

IZLAZI U APRILU

Novi film o Bondu zvaće se "No time to die"

Novi Bondov film zvaće se "No Time to Die" i izlazi u aprilu 2020, objavili su producenti.

 

"Danijel Krejg ponovno će glumiti Džejmsa Bonda u filmu 'No Time to Die'. Film će se premijerno prikazati 3. aprila 2020. u Ujedinjenom Kraljevstvu, a 8. aprila u SAD-u", objavljeno je na službenom Tviter profilu 007.

Snimanje novog filma, ranije poznatog samo kao Bond 25, započelo je u aprilu na Jamajci, kada su producenti najavili da će dobitnik Oskara, Rami Malek, biti glavni negativac.

Krejg je 2017. potvrdio da će peti put glumiti britanskog tajnog agenta 007. U novom filmu Bond će uživati u mirnom životu na Jamajci nakon napuštanja tajne službe, dok ga ne posjeti stari prijatelj Feliks CIA i zatraži njegovu pomoć. Bond odlazi u misiju spasavanja otetog naučnika, a pritom će se naći na putu tajanstvenom naoružanom negativcu s opasnom, modernom tehnologijom.

'No Time to Die' trebalo je da stigne u bioskope u novembru 2019, ali je datum pomjeren na 2020. nakon što je dosadašnjeg reditelja Denija Bojla zamijenio Keri Fukunaga.

Film se takođe snima još u Londonu, Italiji i Norveškoj. Rejf Fajns ponovno će glumiti M, Naomi Heris je Manipeni, a Ben Vishau ostaje Q.

Džejms Bond franšiza jedna je od najunosnijih u filmskom svijetu. 'Spectre' iz 2015. je zaradio 880 miliona dolara, a 'Skyfall' iz 2012. više od milijardu dolara

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније