Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

27. 08. 2019. 23:17   >>  23:16

U PORTONOVOM

Izložba "Herceg Novi u stripu" u petak

Ovogodišnje izdanje Hercegnovskog strip festivala (HSF) je po mnogo čemu specijalno i pa tako i po najavnoj izložbi "Herceg Novi u stripu" koja se realizuje u saradnji sa novim turističkim kompleksom Portonovi u Kumboru.

Izložba će biti otvorena u petak, 30. avgust, 2019. godine u 20:00h na Perla square u Portonovom.

Postavkom se premijerno predstavljaju promotivni posteri koje su radili ovogodišnji specijalni gosti Hercegnovskog Strip Festivala, kao i retrospektiva najboljih radova prethodnih dvanaest godina naše manifestacije.

Podsjetimo ove godine specijalni gosti HSF-a, čiji će se promotivni posteri naći na štafelajima u Portonovom su Enrike Breća, Mario Alberti, Andrea di Vito, Paskvale del Vekjo, Vanesa Balardo, Rufus Dejglo, Bo Kuk, Sajmon Dejvis, Raul Alen, Havijer Fernandes, Štef Bartolić i Leonid Pilipović, koji će predvoditi armiju od 50 ostalih gostiju takođe vrhunskih umjetnika i teoretičara stripa u svijetu. Hercegnovski strip festival ove godine doživljava svoje 13. izdanje i počinje 6. septembra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније