Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R.

28. 08. 2019. 13:14 >> 13:13

MUZIČKI FESTIVAL

"Adriatica Nova" 21.septembra u Kotoru

Međunarodni muzički festival i takmičenje "Adriatica Nova” održaće se 21. septembra od 13 sati u koncertnoj dvorani Kulturnog centra Nikola Đurković.

Na takmičenju učestvuju plesne i vokalne grupe i solisti iz Rusije i Crne Gore.

"Festival je organizovan od strane Centra "Na Visini" / "On Top" iz Rusije, Volgograd, uz podršku Ministarstva kulture Rusije, Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti Opštine Kotor i Kulturnog centra Nikola Đurković Kotor, koji je ujedno i partner ovog kulturnog dešavanja", saopštili su organizatori.



Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније