Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

29. 08. 2019. 12:03 >> 12:09

FESTIVAL U BUDVI

"Režim ljubavi" za kraj Grad teatra

Predstavom "Režim ljubavi", koja će se odigrati sjutra, 30. avgusta, na sceni između crkava, u 21 čas, nakon 58 festivalskih dana, biće završen 33. "Grad teatar" u Budvi.

Predstava je produkcija Ateljea 212 iz Beograda, rađena po tekstu Tanje Šljivar, a u režiji Bojana Đorđeva.

"Predstava 'Režim ljubavi' je komedija kojom autorka teksta istražuje, analizira, komentariše i kritikuje različite aranžmane ljubavnog sparivanja u savremenom kulutrnom kontekstu", ističu u Ateljeu 212.

Režiju je uradio Bojan Đorđev, dramaturgiju potpisuju Dimitrije Kokanov i Tanja Šljivar, scenografiju je uradio Siniša Ilić, kostimografiju Maja Mirković, a kompoziciju Luka Papić.

U predstavi igraju: Sofija Juričanin, Miloš Timotijević, Aleksandra Janković, Dejan Dedić i Jelena Ilić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније