Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: F.R.

14. 09. 2019. 12:14   >>  12:14

FESTIVAL LUTKARSTVA

"Mali pirat" sjutra u KIC-u

Predstava "Mali pirat", u režiji Milana Karadžića, biće izveden u nedjelju 15. septembra, u 20 sati, u Velikoj sali KIC-a „Budo Tomović“ na zatvaranju osmog izadnja Međunarodnog festivala lutkarstva u Podgorici.

Predstava je poklon Gradskog pozorišta i Festivala podgoričkim mališanima, a biće igrana u čast nagrađenih.

"Po motivima romana Anta Staničića dramatizaciju teksta potpisuje Aleksandra Glovacki. Ova avanturistička priča, u formi mjuzikla sa elementima komedije i melodrame, dešava se u 18. vijeku kada su morima harali gusari. U djelu je, između ostalog, oslikan život bokeških pomoraca i njihovi običaji iz tog vremena. Pored uzbudljivih i dramatičnih događaja, priča šalje i snažnu poruku o ljubavi, kako prema drugim ljudima i nacijama tako i prema porodici", saopšteno je iz Gradskog pozorišta.

Predstava sa Dramske scene za djecu Gradskog pozorišta rezultat je koprodukcije sa tivatskim Centrom za kulturu.

laznice za to izvođenje su besplatne, a mogu se preuzeti na biletarnici KIC-a „Budo Tomović“ sat pred početak predstave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније