Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

19. 09. 2019. 23:23   >>  23:20

KIC "BUDO TOMOVIĆ"

Filmska revija "Zlatne komedije"

Tradicionalno u septembru u KIC "Budo Tomović", organizuju filmsku reviju "Zlatne komedije", a od 23. do 26. septembra prikazaće četiri remek djela ovog popularnog filmskog žanra.

Zabavna i nesvakidašnja priča "Ne zaljubljuj se na prvi pogled" (1997) u kojem Metju Peri i Selma Hajek glume neskladan par otvoriće reviju u ponedjeljak, 23.septembra.

Komediju "Da li ste čuli za Morganove?" (2009) o veoma uspješanom paru sa Menhetna koji slučajno prisustvuje mafijaškom ubistvu prikazaćemo u utorak, 24. septembra, a projekcija američke tinejdžerske komedije "Cura na lošem glasu" (2010) u kojoj simpatična srednjoškolka odluči iskoristiti opaku glasinu za svoj boljitak planirana je za srijedu, 25. septembar.

Posljednji dan revije, četvrtak, 26. septembar biće u znaku komedije "Smrt na sahrani" (2010). Ovo je priča o sahrani najstarijeg člana mnogobrojne američke porodice koja izmiče kontroli i pretvara se u šokantna otkrića, grozna vrijeđanja i opake prijetnje.

Filmovi će biti prikazani u sali DODEST, sa početkom u 20 sati, a ulaz je besplatan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније