Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavio: O.Z. ]

18. 11. 2019. 18:39 >> 18:39

BOGDANOVIĆ ISTAKAO

Vlada posvećena primjeni svih standarda UNESCO

Vlada Crne Gore i Ministarstvo kulture u potpunosti su posvećeni zaštiti i očuvanju izuzetnih, univerzalnih vrijednosti, a održivi razvoj Crne Gore u skladu je sa svim standardima UNESCO jedan je od ključnih prioriteta crnogorske kulturne politike, kazao je ministar kulture Aleksandar Bogdanović.

Bogdanović je, kako je saopšteno, na marginama današnje Generalne konferencije UNESCO u Parizu, razgovarao sa sa generalnom direktoricom te organizacije Odri Azule.

"Tokom susreta, ministar Bogdanović zahvalio je sagovornici na kontinuiranoj podršci koju UNESCO pruža Crnoj Gori, kako kada su u pitanju konkretne aktivnosti na zaštiti prirodne i kulturne baštine, tako i na planu uređenja propisa koji tretiraju oblasti koje su u djelokrugu rada UNESCO", naveli su iz Ministarstva kulture.

Prilikom razgovora, iskazana je obostrana spremnost za dodatno intenziviranje saradnje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније