Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

23. 12. 2019. 23:14   >>  23:11

U NIKŠIĆKOM POZORIŠTU

Predstava za djecu "Novogodišnja čarolija"

Nova predstava za djecu "Novogodišnja čarolija”, čiji su autori (tekst, muzika i koreografija) Sanja Garić i Maja Stojanović biće izvedena na sceni Nikšićkog pozoriša sjutra, 24. decembra.

U predstavi koja je urađena u produkciji "Trag" iz Podgorice, igraju Slavko Kalezić, Branka Stanić, Jovan Dabović i Maja Stojanović.

Kako ističu u Nikšićkom pozorištu, predstava je spoj dramskog, muzičkog i plesnog pozorišta i govori o ljubavi i prijateljstvu.

"Djeci želimo da ukažemo na izuzetno važne životne vrijednosti. Ističemo da se lijepim ponašanjem, brigom za drugog i velikim osmijehom sve pobjeđuje i sve je moguće ostvariti ako to, zaista, želimo. Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od srećnog i nasmijanog djeteta. A to je naša misija – srećno i nasmijano dijete", naveli su iz produkcijskog tima predstave.

Predstava traje 40 minuta i namijenjena je djeci predškolskog i školskog uzrasta. Ulaznice po cijeni 1,50 eura mogu se kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta na dan izvođenja predstave.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније