Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

07. 01. 2020. 12:16 >> 12:15

U KIC-U

Kineski umjetnici na Hepi Spring Festivalu

Hepi Spring Festival, na kojem će učestvovati umjetnici iz Kine, biće održan u petak, 10. januara u Velikoj sali KIC-a, sa početkom u 20 sati.

Festival se realizuje pod pokroviteljstvom Ambasade Narodne Republike Kine u Crnoj Gori, a u organizaciji Instituta Konfucije i KIC-a "Budo Tomović."

Kako ističu u KIC-u, riječ je o događaju čiji cilj je promocija odnosa među nacijama, a učestvuju brojni kineski umjetnici, pjevači, plesači, akrobate itd.

Poštovaoci kineske kulture i običaja biće u prilici da duh daleke i intrigantne zemlje dožive i u Podgorici.

Ulaz je besplatan, a ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici KIC-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније