Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

16. 01. 2020. 13:16 >> 13:24

OD 20. DO 23. JANUARA

Revija "Mjuzikl - filmska rapsodija" u KIC-u

Filmski program Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović" sedmi put zaredom prirediće od 20. do 23. januara reviju "Mjuzikl - filmska rapsodija", za koju iz godine u godinu vlada znatno interesovanje publike.

"U okviru revije predstavićemo poznate klasike ovog muzičko-filmskog žanra, a revija će početi sa američkim mjuziklom Vinsenta Minelija "Amerikanac u Parizu" (1951) u ponedjeljak, 20. januara. U filmu ambiciozni mladi slikar pokušava se pozicionirati u pariškim umjetničkim krugovima", ističe se u saopštenju KIC-a.

Muzičku komediju "Pal Joey" (1957) o usponu pjevača koji je praćen ljubavnim intrigama prikazaće u utorak, 21. januara, a naredni dan biće u znaku jednog od najpopularnijih i najuspješnijih mjuzikala dobitnika Oskara za najbolju originalnu muziku "Diži sidro" (1945).

Druga verzija holivudskog klasika "Zvijezda je rođena" (1976) o mladoj umjetnici koja preko noći postaje zvijezda zatvoriće reviju u četvrtak, 23.januara.

Projekcije filmova biće organizovane u sali DODEST, sa početkom u 20 sati, a ulaz je besplatan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније