Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

16. 02. 2020. 11:54   >>  11:55

OD 18. DO 21. FEBRUARA

Revija "Ljubav na filmu"

Poznata kinematografska djela romantične tematike dio su programa revije "Ljubav na filmu", koji će se prikazivati od 18. do 21. februara u sali Dodest od 20 sati.

"Reviju koja je tokom protekle tri godine privukla pažnju brojnih gledalaca organizovaćemo tradicionalno povodom Dana zaljubljenih od 18. do 21. februara. Romantična komedija "Opčinjena mjesecom" iz 1987, nagrađivana sa više Oskara otvoriće reviju u utorak, 18. februara. U filmu mlada udovica čiji lik glumi poznata američka pjevačica i glumica Šer mora donijeti odluku i napraviti pravi izbor u odabiru budućeg partnera. Drugi dan revije rezervisan je za film Boni Hant "Vrati mi se" (2000) o čovjeku koji se zaljubljuje u ženu kojoj je presađeno srce njegove nedavno preminule supruge. Narednog dana planirana je projekcija drame "Australija" (2008) sa Nikol Kidman koja tumači lik engleske aristokratkinje čiji odlazak na putovanje će joj u ovoj interesantnoj priči promijeniti život" napominje se u najavi revije.

Kultno ostvarenje Pola Hogana "Vjenčanje mog najboljeg druga" (1997) sa Džulijom Roberts, Kameron Diaz i Dermotom Malronijem zatvoriće reviju u petak, 21. februara.

Ulaz na sve projekcije je besplatan.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније