Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

29. 02. 2020. 23:30 >> 23:25

TREĆI ROĐENDAN

Koncert "Ljubav i note" KIC pop hora

KIC pop hor proslaviće u nedjelju, 1. marta svoj treći rođendan, a tim povodom u Velikoj sali Kulturno - informativnog centra "Budo Tomović" prirediće koncert "Ljubav i note", sa početkom u podne.

Hor koji od početka ove godine djeluje pod dirigentskom palicom prof. Petre Ivanović pripremio je mješoviti repertoar, a zaintersovana publika imaće priliku da čuje: Odiseju, i Devojko mala, Zemljo moja, City od stars, Zlatni dan, Za milion godina i druge, uz soliste tenore - Jovana Vukovića i Slavicu Dragović.

Kako su napomenuli u KIC-u, nova dirigentica KIC pop hora Petra Ivanović završila je Muzičku akademiju u Sarajevu kao studentkinja generacije, vodila je nekoliko horova u tom gradu, a sad u svom rodnom Cetinju vodi hor i bend učenika osnovne i srednje škole.

"KIC POP HOR nastao je kao idejni projekat Snežane Burzan, koja je uz podršku NVU KUTAK i Sanje Radusinović, a uz logističku podršku KIC-a 'Budo Tomović' za ovo kratko vrijeme postojanja, priredio više od 50 koncerata širom Crne Gore, kao i nekoliko regionalnih nastupa. Posebno značajni bili su koncerti u Sarajevu na festivalu 'Baščaršijske noći' i spektakularni koncert 'Bez dileme - antifašizam' u Beogradu u Kombank dvorani", ističe se u saopštenju.

Burzan je najavila da je pred ovim jedinstvenim horom nekoliko nastupa u Podgorici ovog proljeća, a da će do kraja godine odgovoriti i na pozive koji su došli iz Ljubljane, Tuzle, Skoplja.

Ulaz na koncert je besplatan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније