Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.L.B. ]

13. 03. 2020. 12:33 >> 12:35

ZBOG KORONAVIRUSA

Otkazani svi martovski programi u KIC-u

Otkazani su svi martovski programi u Kulturno - informativnom centaru "Budo Tomović".

Odluka je, kako pojašnjavaju, donijeta kao preventivna mjera, usljed opasnosti od širenja korona virusa COVID19, a u skladu sa smjernicama dobijenim od Ministarstva kulture Crne Gore, kao i preporukama Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Pored najavljenih programa, do daljeg se otkazuju aktivnosti i ostalih KIC-projekata: Škola retorike, Radionica kreativnog pisanja, Dodest-ova radionica glume, Forum mladih pisaca, kao i probe svih uzrasnih kategorija Folklornog ansambla, KIC pop hora i dječjeg hora Zvjezdice.

“Kupljene ulaznice za koncerte Trija Miška Plavog 19. marta i Treći festival “Stare note - novi zvuci” 26. marta važiće i za nove termine koncerata, a ukoliko želite novac će vam biti vraćen na biletarnici KIC-a, svakog radnog dana od 9 do 14h”, poručuju iz KIC-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније