Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Izvor: Klix.ba, Objavila: M.M.Lj. ]

28. 04. 2020. 10:36 >> 10:36

ODUŠEVIO JAVNOST

Pogledajte Hauserov koncert zahvalnosti

Hrvatski violončelista Stjepan Hauser, koji je postigao svjetski uspjeh, još jednom je oduševio javnost. Naime, Hauser je održao specijalni koncert u praznoj pulskoj Areni i tako u svijet poslao vrlo važnu poruku.

 

U kadrovima koje je snimao Hauser je spojio vatrogasce, zdravstvene radnike i brojne druge osobe koje se nalaze na prvoj liniji odbrane od koronavirusa, koji su u spotu simbolično skidali maske za lice, u znak proglašenja kraja epidemije.

Na ovaj način Hauser je želio poslati poruku zahvalnosti svima onima koji rizikuju živote da bi spasili naše.

"Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti. Zajedno ćemo pobijediti", poručio je Hauser nakon virtuelnog nastupa.

Za ovu originalnu ideju muzičar je dobio samo riječi hvale, njegovi fanovi poručili su mu da je bilo veoma dirljivo i emotivno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније