Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

19. 05. 2020. 12:09 >> 12:08

KC "NIKOLA ĐURKOVIĆ" KOTOR

Online izložba "Kulturno naslijeđe – izvor kreativnosti"

Otvaranje izložbe "Kulturno naslijeđe – izvor kreativnosti", koje je bilo planirano za 20. maj u Atrijumu Kulturnog centra "Nikola Đurković", otkazano je zbog najavljenih nepovolnih vremenskih prilika, a izložba će biće prezentirana onlajn, saopštili su iz ove javne ustanove.

"Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uslova, a uslijed nemogućnosti organizovanja otvaranja izložbe u zatvorenom prostoru i poštovanja fizičke distance propisane od Instituta za javno zdravlje, izložba će biti otvorena online. Otvaranje izložbe možete pratiti na web stranici www.kckotor.me u srijedu, 20. maja 2020. godine od 18 sati", pojašnjavaju u Kulturnom centru.

Izložbu će, kako napominju, otvoriti Aleksandra Tomović i Ksenija Stanković, a biće postavljena u Staklenoj galeriji Kulturnog centra do petka, 29. maja. Zainteresovani je mogu pogledati od ponedjeljka 25. maja u terminu od 8 do 14 sati.

"Najuspješnijim takmičarima će nagrade biti uručene u ponedjeljak, 25. maja od 12 sati u Staklenoj galeriji Kulturnog centra, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mjera", ističu u saopštenju Kulturnog centra.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније