Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

12. 10. 2020. 16:30   >>  16:30

PREMIJERA I REPRIZE

Otkazana predstava "Smrt i njeni hirovi"

Premijerno i reprizna izvođenja predstave „Smrt i njeni hirovi“ koju je po tekstu Žozea Saramaga režirala Lidija Dedović se otkazuju zbog potvrđenog virusa COVID-19 kod glumice koja igra u predstavi.

 

Predstava je trebalo da premijerno bude izvedena 15. oktobra u 20.30 sati na Sceni Studio, dok su reprizna izvođenja bila zakazana za 16, 19, 20. i 21. oktobar.

Povrat novca od kupljenih ulaznica može se izvršiti na biletarnici pozorišta, svakog radnog dana od 8 sati do 20 sati, navodi se u saopštenju CNP-a.

Novac za ulaznice kupljene putem on-line prodaje će po automatizmu biti vraćen na račun vlasnika kartice.

"O daljim koracima koji će biti u skladu s preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela i Instituta za javno zdravlje Crne Gore, te novom datumu premijere ove predstave, pozorište će blagovremeno obavijestiti javnost", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније