Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

20. 10. 2020. 14:19 >> 14:19

ZBOG EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE

"Džada film fest" otkazan

"Džada Film Fest”, međunarodni festival debitantskog igranog filma, ove godine neće biti održan, zbog složene epidemiološke situacije u Podgorici, saopštili su organizatori.

Marketing agencija "Link Creative Studio", organizator i idejni autor "Džada Film Festa", donijela je odluku da se ovogodišnje šesto izdanje, na kome je trebalo da bude prikazano sedam filmova u revijalnom dijelu programa i sedam u takmičarskoj selekciji, ove godine ne održi zbog epidemiološke situacije u Podgorici.

“Nije bilo lako donijeti ovakvu odluku imajući u vidu da smo se od početka pandemije trudili da pronađemo adekvatna rješenja za realizaciju događaja, ali svakodnevno pogoršavanje epidemiološke situacije tokom septembra i oktobra je bilo presudno za otkazivanje ovogodišnjeg izdanja. Zahvalni smo svim partnerima na projektu koji su ove godine bili uz nas i davali nam podršku svih proteklih mjeseci, kada smo se, kao organizatori, susretali sa veoma mnogo izazova", ističe se u saopštenju.

Kako dodaju, svojom podrškom kompanije M:tel, Nikšićka pivara, Hotel Marienplatz Podgorica, Educo centar, pokrovitelji Francuski institut, Filmski centar Crne Gore, Ministarstvo kulture, Sekretarijat za kulturu i sport- Glavni grada Podgorica, kao i mnogi drugi, pokazali su da su istinski partneri na projektu, te da je ovo važan kulturni događaj za sve.

"Iskreno se nadamo da sljedeća godina donosi neko bolje vrijeme i da će se steći uslovi da se Džada Film Fest organizuje onako kako dolikuje, na zadovoljstvo prvenstveno velikog broja naših vjernih posjetilaca i svih partnera na projektu", izjavili su organizatori festivala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније