Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

25. 10. 2020. 22:11   >>  22:16

SJUTRA U KIC-U

Promocija romana "Smrt je uvijek u modi"

Promocija novog romana poznatog publiciste i novinara Mihaila Radojičića "Smrt je uvijek u modi" biće organizovana u ponedjeljak, 26. oktobra, u Velikoj sali Kulturno - informativnog centra “Budo Tomović” od 19 sati.

Uz autora, o knjizi će govoriti: dr Lidija Vukčević, Dragan Perović i Balša Brković.

"Užasnut demonskim snagama iracionalne destrukcije realnosti naše nedavne turbulentne istorije, Mihailo Radojičić SHOK, u duhu pojmova Hane Arent, literarnom uvjerljivošću i stilskom briljantnošću, pokazuje kako je teško odvojiti radikalnost zla i zločina od njihove banalnosti i plitkoumnosti. Autor je obznanio kako su za naša varvarstva i ratno ludilo bili neophodni ostrašćeni ratoljubci, ideološki jednoumci i maloumni beščasnici. Bili su to mrzotvorci i nitkovi koji su učinili da u mračnim vremenima zgasne i čovječnost i smisao postojanja. Ovo je zaista šok roman", napisao je prof.dr Ratko Božović o Radojičićevom novom djelu.

Kako napominju u KIC-u, shodno odluci Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti broj mjesta je ograničen, a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније