Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

02. 11. 2020. 10:10 >> 10:11

U GRADSKOM POZORIŠTU

U novembru i premijera predstave "Tri praseta"

Najmlađi će tokom novembra moći da uživaju u šest predstava u Gradskom pozorištu, od kojih će jedna, "Tri praseta" po tekstu Stevana Koprivice biti i premijerno izvedena.

Kako su kazali iz ovog pozorišta, program je počeo već juče predstavom "Ljepotica i zvijer" po tekstu Igora Bojovića, a u režiji Teatra mladih.

Naredne subote planirana je predstava "Ah, šta sve mora jadno djete" u režiji Miroslava Mima Jankovića, koji je pisao i tekst.

Sljedeća na programu je, u nedjelju 8. novembra, "Maca papučarica" rađena po motivima priče Ele Peroci, a u režiji i po tekstu Davora Dragojevića. Ova predstava će gostovati 27. novembra u tivatskom centru za kulturu.

U nedjelju 15. novembra, mališani mogu uživati u predstavi "Na ivici neba", u režiji Veselke Kunčeve.

U Gradskom pozorištu su pripremili i jednu premijeru, predstavu "Tri praseta", po tekstu Stevana Koprivice, a u režiji Aleksandra Jovanovića, koji će izvesti u petak 20. novembra. Repriza predstave planirana je za 21. i 22. novembar.

Sa predstavom "Don Kihot" gostovaće u Narodnom pozorištu Subotica 24. novembra. Predstava je rađena po motivima Servantesovog djela, a u režiji Andraša Urbana i po tekstu Vedrane Božinović.

U nedjelju 29. novembra u velikoj sali KIC "Budo Tomović", biće izvedena predstava "Pogled s mosta", po tekstu Artura Milera, a u režiji Milana Karadžića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније