Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

08. 11. 2020. 07:55   >>  07:55

KORONA

KIC odgodio sve programe u narednih 14 dana

Kulturno informativni centar “Budo Tomović”, u skladu sa novim mjerama NKT-a, odlaže sve programske aktivnosti planirane sljedeće dvije sedmice.

Kako se ističe u saopštenju KIC-a, do daljeg se odlažu promocije knjiga "Bumerang valova" Borisa Jovanovića Kastela planirana za 9. novembar i "Zlatni spomenar" Gorana Popovića koja je trebala da se održi (11. novembra.

"Odlaže se i izložba 'Refleksije Mediterana' Udruženja likovnih umjetnika - Ulcinj (13.11), treći festival crnogorske narodne pjesme "Stare note, novi zvuci" (13.11.), obilježavanje Međunarodnog dana studenata (16.11.) filmska revija Zlatne komedije VII (17-20. novembar), izložba slika Jelene Mašnić 'Bajkoliki život / Lupus in fabula' (24.11.), večeri CEKUM - ovih biografskih filmova (24 -27.11.), kao i radionice koje su planirane u nekoliko termina u novembru, a u okviru Inkluzivnog filmskog kampa 'Uhvati film 2020'", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, koncert mlade pijanistkinje Darje Samofolove koji je bio planiran na velikoj sceni KIC-a u večernjem i matine terminu 10. i 11. novembra biće emitovan online na You tube kanalu KIC-a 10. novembra u 19 sati.

"O novim terminima održavanja svih programa, blagoremeno ćemo informisati javnost", poručili su iz KIC-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније