Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

26. 11. 2020. 08:55   >>  08:55 4

ZA VOJVOĐANE

Smotra recitatora na crnogorskom jeziku

Pokrajinska smotra recitatora na crnogorskom jeziku za školsku 2020/21. godinu održaće se online za učenike osnovnih i srednjih škola sa teritorije Vojvodine, saopštilo je Crnogorsko kulturno prosvjetno društvo „Princeza Ksenija” iz Lovćenca.

Propozicije, formulari za prijavu i izbor tekstova iz poezije crnogorskih autora su dostavljeni  školama, a rok za slanje video snimka je 24. decembar 2020. godine.

“Svi učesnici online smotre dobijaju zahvalnicu i knjigu na poklon. Nagrada za pobjednike u tri uzrasne kategorije, i njihove nastavnike, je edukativno putovanje na Cetinje, koje će biti realizovano u prvoj sedmici jula mjeseca 2021. Godine”, saopštili su organizatori.

Organizator Pete Pokrajinske smotre recitatora na crnogorskom jeziku je Crnogorsko kulturno prosvjetno društvo „Princeza Ksenija” iz Lovćenca uz podršku Uprave za dijasporu Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније