Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

09. 04. 2021. 09:50   >>  09:52

BIBLIOTEKA

Pozivaju ljubitelji pisane riječi u Klub pisaca

Narodna biblioteka "Radosav Ljumović" poziva sve zainteresovane mlade ljubitelje pisane riječi da se prijave za učešće u Klubu pisaca Biblioteke.

Pravo prijave, kako su kazali, imaju učenici srednjih škola sa teritorije Podgorice.

Kratku biografiju i motivaciono pismo, ne duže od jedne strane, poslati na email: nbibliotekapodgorica@gmail.com. 

"Radionice će se održavati jednom nedjeljno, četvrtkom u terminu od 18 do 19 časova u sali Božidar Vuković Podgoričanin. Radionice su besplatne i mogu se prijaviti mladi koji već pišu ili bi to željeli. U okviru Kluba pisaca, učesnici će imati priliku da se bliže upoznaju sa procesom književnog stvaranja", navode iz ove JU.

Radionice će, kako su kazali, okupiti mlade ljude koji će djelovati kao svojevrsna zajednica posvećena stvaranju, kreativnosti i međusobnoj razmjeni znanja i ideja.

"Klub pisaca će voditi dva medijatora zaposlena u Biblioteci, uz posjete renomiranih crnogorskih i regionalnih pisaca. Učesnici će dobiti prostor za afirmaciju putem objavljivanja radova u glasniku 'Latica', te prostor za razvoj kroz učešće u diskusijama, tribinama i promocijama. Cilj radionica je da osnaži mlade da svoje ideje i zamisli prenesu u pisanu riječ i da podrži stvaranje nove generacije pisaca. Prijave se dostavljaju do 20. aprila, a ubrzo će Klub pisaca početi sa radom", navode u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније