Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

20. 04. 2021. 13:14 >> 13:14

23. APRILA, U 20H

Monodrama "Potonja ura Njegoševa" u DODEST-u

Monodrama "Potonja ura Njegoševa", u izvođenju poznatog crnogorskog glumca Slobodana Marunovića, biće organizovana u petak, 23.aprila, na DODEST-ovoj sceni, od 20 sati.

Autor teksta je Slobodan Tomović, režiju potpisuje Blagota Eraković, a producent monodrame je NVO Montenegrin universal theatre-Podgorica.

Akademik Sreten Petrović, u svom tekstu “Estestki sklad i domovinska misija” navodi kako je pozorišna umjetnost u Crnoj Gori imala i ima impozantan broj značajnih i znamenitih dramskih umjetnika, ali “među svim tim scenskim velikanima nema niti jednog koga bismo po istrajnom tumačenju Njegoševe duhovnosti mogli upoređivati sa Slobodanom Marunovićem.

Besplatne ulaznice se mogu preuzeti na biletarnici KIC-a svakog radnog dana od 9 do 20 sati.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније