Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

16. 07. 2021. 10:50 >> 10:55

U 20 SATI

"Pjevajmo i volimo se" večeras u Kolašinu

Koncert podgoričkog KIC POP HORA, pod nazivom "Pjevajmo i volimo se", biće upriličen večeras u 20 sati, u Centru za kulturu Kolašin.


Hor je, za 56. koncert, pod dirigentskom palicom prof. Petre Ivanović pripremio mješoviti repertoar sastavljen od popularnih evergrin melodija, domaćih i međunarodnih pop hitova, kao i dio antifašističkog muzičkog programa hora.

Tako će kolašinska publika uživati u izvođenju kompozicija Za milion godina, Po šumama i gorama, Odiseja, Računajte na nas, Bella ciao, Da te volim malo je reći, Dođi u pet do pet, Kaćuša, Đon, Devojko mala i dr, po kojima je ovaj hor prepoznat širom Crne Gore, ali i regiona.
 
Organizatori ističu da je koncert KIC POP HORA sjajan način da se muzički obogati kulturna i turistička ponuda u gradu pod Bjelasicom.

Dodaju i da su uvjereni da će hor koji privlači i domaću i regionalnu pažnju svojom dobrom energijom i notama ispuniti salu Doma kulture.

Uz hor, nastupiće i njegovi solisti: Slavica Dragović, Olivera Ivanović, Slobodanka Seka Martinović, Haris Alivodić, Dragan Radulović, a gošća večeri biće Tamara Pavićević.

"Biće to njihov prvi nastup u Kolašinu i zadovoljni smo što će ovog ljeta, nakon uspješnih nastupa u Risnu i Danilovgradu biti gosti u Kolašinu. Zahvalni smo menadžerki hora Snežani Burzan Vuksanović na svoj pomoći na organizaciji jednog ovakvog događaja, te nas raduje što će naši sugrđani ali i gosti Kolašina imati priliku da uživaju u jednom ovakvom muzičkom spektaklu'',  poručuju organizatori.
 
Ulaz je besplatan, a shodno odluci IZZCG dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje maski u svim javnim zatvorenim prostorijama je obavezno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније