Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ I. P. ]

24. 09. 2021. 11:56 >> 11:57

OD 27. SEPTEMBRA

Revija "Zlatne komedije" u KIC-u

Septembar u KIC-u "Budo Tomović", kad je riječ o filmu, tradicionalno je rezervisan za komedije, pa će i ove godine revija “Zlatne komedije” od 27. do 29. septembra obuhvatiti projekciju značajnijih djela ovog filmskog žanra.

Početak revije obilježiće romantična komedija “Ludi od ljubavi” (1997) sa Metju Broderikom, Meg Rajan i Keli Preston u glavnim ulogama. Ovo je intrigantna priča o dvoje ljudi koji ne mogu zaboraviti gubitak svojih partnera.

Legendarnu komediju Pitera i Bobija Firelija iz 1994. godine “Glupan i tupan” o prijateljima koji su na putovanju kroz državu kako bi pridobili ljubav jedne žene prikazaćemo 28. septembra, a za sam kraj revije planirana je projekcija filma “Ta luda ljubav” (2011) koji donosi priču o ljubavnim problemima niza međusobno povezanih likova.

Projekcije filmova biće organizovane u sali Dodest, od 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније