Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

03. 12. 2013. 23:40 >> 23:40

KONCERT

Flauta i gitara u Zetskom domu

Flautista Boris Nikčević i gitaristkinja Bojana Brajović, održaće koncert u Kraljevskom pozorištu Zetski dom, u četvrtak 5. decembra, sa početkom u 20 sati.

Nikčević i Brajović su u prethodne dvije godine, koliko traje njihova saradnja, imali zapažene nastupe u Crnoj Gori.

Pored toga što su koncertirali kao duo, oformili su i Clazz quintet (sa jazz triom klavir, kontrabas i perkusije) sa kojim su, prošle godine, na nekoliko džez festivala premijerno izveli ''Piknik svitu'', Kloda Bolinga.

Boris i Bojana se, pored izvođačke djelatnosti, uspješno bave pedagogijom i profesori su flaute, odnosno gitare, u muzičkoj školi ''Vasa Pavić'' u Podgorici.

Na programu koncerta u Zetskom domu su numere: John Dowland – The Earl of Essex his gallard, Lachrimae pavan, Georg Friedrich Handel – Sonata e-moll, David Leisner – Dances in the Madhouse, Tango solitaire, Samba!, Astor Piazzolla – Caffe 1930, i druge.

Ulaz na koncert je slobodan.

 

 

Milena Stanojević, Radio CG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније