Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

M.M.Lj. [ B92 ]

22. 10. 2021. 07:41   >>  19:11

RANIO DVOJE

Alek Boldvin ubio ženu na snimanju

Glumac Alek Boldvin slučajno je ubio ženu iz snimateljske ekipe, a ranio režisera i scenaristu novog filma "Rust".

Glumac je, kako prenosi Gardijan, ubio direktorku fotografije rekvizitnim pištoljem i ranio reditelja Džoela Souza, prenosi Gardijan reči vlasti u Nju Meksiku.

"Šerif potvrđuje da su dvije osobe upucane na setu Rasta. Direktorka fotografije Hejlina Hačins (42) i reditelj Džoel Souza (48) upucani su kada je opalio rekvizitni pištolj koji je koristio glumac i producent Alek Boldvin (68)", navedeno je u izvještaju šerifa.

Nije saopšteno koliko su ozbiljne Souzine povrede.

Navedeno je da je istraga otvorena i aktivna, i da nisu preduzete pravne radnje povodom ovog incidenta.

Iz šerifove kancelarije rečeno je Gardijanu da je Boldvin svojevoljno razgovarao sa istražiteljima i da je nakon razgovora otišao.

Predstavnici za medije Aleka Boldvina izjavili su da je do incidenta došlo pošto je glumac opalio iz pištolja sa lažnom municijom, ne navodeći detalje.

Snimanje je zaustavljeno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније