Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

28. 02. 2014. 12:50 >> 14:07

ORGANIZOVALA AMBASADA

Karadaglić svirao u Beču

U organizaciji Ambasade Crne Gore, a u saradnji sa Grupom bečkog osiguranja (Vienna Insurance Group-VIG) i producentskom kućom Universal music/Deutch Gramophone, u prestižnom ambijentu u centru Beča, održan je koncert crnogorskog gitariste Miloša Karadaglića.

 

Koncert je, kako je saopšteno, okupio diplomate, predstavnike austrijskih institucija i bečkih kulturnih krugova, poznate muzičke kritičare, novinare najvećih austrijskih medijskih kuća i predstavnike crnogorske dijaspore.

Goste su pozdravili ambasador Slavica Milačić i potpredsjednik VIG i novoimenovani počasni konzul Crne Gore u Austriji Karl Fink.

"Pored kompozicija s novog, sedmog albuma 'Aranjuez', koji je objavljen prošle godine, Miloš Karadaglić je za ovu priliku izveo nekoliko najpoznatijih kompozicija iz njegovog bogatog umjetničkog repertoara. Ovo, po ocjeni svih učesnika, izuzetno uspješno kulturno-muzičko veče, bilo je i prilika da se promoviše Milošev novi album u Austriji, s obzirom da je to bilo njegovo prvo gostovanje u Beču", saopšteno je iz Vlade, uz podsjećanje da je nakon koncerta ambasada Crne Gore organizovala prijem.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније