Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

26. 03. 2014. 09:22 >> 09:22
1

"POSETILAC"

Atelje 212 večeras u Tivtu

Beogradski „Atelje 212“ gostovaće u večeras u Tivtu sa predstavom „Posetilac“, koju je po tekstu Erika Emanuela Šmita režirala Ljiljana Todorović. Početak predstave u velikoj sali Radničkog doma „Gracija Petković“ zakazan je za 20 sati.

 

Ta predstava izvedena je više od 100 puta, sa velikim uspjehom gostovala je u Ljubljani, Zagrebu, Budvi, Sarajevu, Mostaru, Beču, Torontu, Bratislavi… a u Ateljeu se „na kartu više“ igra već sedam godina. U filozofskom djelu, sa elementima fikcije, govori se o susretu osnivača psihoanalize Sigmunda Frojda sa nepoznatim posjetiocem 1938. godine. Igraju Vojislav Brajović, Dragan Nikolić, Anđelika Simić i Branislav Trifunović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније