Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

29. 03. 2014. 11:17 >> 11:17

SDP, BAR

Organizovali „Veče umjetnosti“

Forum mladih Socijaldemokratske partije iz Bara sinoć je, u Dvorcu kralja Nikole, organizovao “Veče umjetnosti”. Ulaznica za ovaj događaj je bila knjiga, a namjera je da se sve prikupljene knjige doniraju prilikom obilježavanja Svjetskog dana knjige, 23. aprila.

Prisutni su čuli recitaciju Radmile Škuletić, pijanistkinju Meritu Subašić – Šabanović, nastup harmonikaša Dina Beharovića i da uživaju u plesnom nastupu Selme i Samira Bajrovića.

Riječ je o prvom u nizu događaja posvećenih umjetničkom stvaralaštvu, koji će organizovati Forum mladih, čiji je cilj da u okviru tekućih aktivnosti obrazuju, uključe i zainteresuju širu javnost za umjetnost i stvaralaštvo mladih ljudi, saopšteno je iz te partije.

“Ovo je jedan od načina da se promoviše i afirmiše kreativnost mladih, koji svojim talentom svima nama šalju jasnu poruku da je umjetnost glasnik produhovljenosti jednoga društva. Forum mladih, kao organizacija koja je posvećena mladima, ima potrebu da afirmiše umjetničko stvaralaštvo mladih ljudi i smatra da to treba da bude jedan od prioriteta lokalnih samouprava”, naglašeno je na ovom događaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније