Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

22. 04. 2014. 10:25 >> 10:23

VELIKA SCENA

“Konte Zanović” u CNP-u

Predstava “Konte Zanović” biće večeras izvedena na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta u 20 sati.

Režiju i dramaturšku preradu uradila je Radmila Vojvodić, a po motivima drame “Stefan Zanović” Vladimira Sekulića.

Predstava je rađena u koprodukciji Festivala Grad Teatar Budva i CNP-a. Producenti predstave “Konte Zanović” su Janko Ljumović i Merin Smailagić, scenografiju je uradio Miodrag Tabački, kotimografiju Angelina Atlagić, a kompozitor predstave je Ljupčo Konstandinov.

Lektor je Dubravka Drakić, asistent režije je Danijela Radovanović, asistent kostimografije Olivera Eraković, a izvršni producenti su Dejan Đurković i Andrijana Maliković.

Glumačku ekipu predstave čine: Dragan Mićanović, Branimir Popović, Simo Trebješanin, Dubravka Drakić, Brano Vuković, Nada Vukčević, Zoran Vujović, Bojana Knežević, Žaklina Oštir, Dušan Kovačević i Jovan Krivokapić, student treće godine glume, FDU-a na Cetinju u klasi profesora Branislava Mićunovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније