Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

22. 04. 2014. 10:51 >> 10:51

PO DRAMI ČEHOVA

Predstava "Višnjik" večeras u Tivtu

Predstava „Višnjik“ Jugoslovenskog dramskog pozorišta i Grada teatra Budva, koju je po drami Antona Pavloviča Čehova režirao Dejan Mijač, biće izvedena u večeras u 20 sati u tivatskom Centru za kulturu.

 

Igraju Jasna Đuričić, Svetozar Cvetković, Boris Isaković, Jelena Đokić, Branko Cvejić, Hana Selimović, Jovan Belobrković, Jelena Petrović. Cijena ulaznice je sedam eura.

„Čehov insistira na viđenju stvari onakve kakve jesu, ali ne i na zaključcima. Jednostavno dijagnosticira, pošto je kao što znamo bio ljekar. Doktor za neizlječive bolesti“, kazao je reditelj Mijač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније