Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

23. 04. 2014. 09:28   >>  09:33

PRVA ETAPA

FLUID dizajn od 24. do 30. aprila

Prva etapa FLUID dizajn foruma biće održana od 24. do 30. aprila. Manifestaciju će otvoriti program „Peća Kuća Night, Volume #3“, koji će 24. aprila u 20 časova biti održan u podgoričkom kulturnom klubu „Tarantino“.

 

Centralna tema foruma je „Cetinje: grad i komunikacije“, a zamišljen je kroz niz predavanja, prezentacija, radionica, panel diskusija, izložbi.

Na pres konferenciji, koja je povodom ovogodšnjeg izdanja FLUID dizajn foruma održana u utorak u Kuslevovoj kući, govorili su koordinatorka FLUID-a prof. mr Ana Matić, kustoskinja Ateljea „Dado“ i koordinatorka FLUID-a u ime Narodnog muzeja Crne Gore Mirjana Dabović-Pejović i Nikola Bada Radonjić iz agencije „DAA Montenegro“, koja je dobila licencu za održavanje programa „Peća Kuća Night“.

Tokom foruma moći će da se čuju predavanja na različite teme, panel diskusije, a biće održane i promocije knjiga „Mirko Ilić: Fist to face“ Dejana Kršića i „Lettering Large – Mirko Ilić“ Stivena Helera i Mirka Ilića.

Druga etapa FLUID dizjan foruma biće održana od 9. do 14. juna. Za sada je izvjesno da će gostovati Slavimir Stojanović, Ivica Mitrović, Oleg Šuran i Rifat Alihodžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније