Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

08. 03. 2013. 12:33 >> 12:33

ZA DJECU

Buka: Kako se rađa knjiga

"V Zimski Salon knjige - Booka 2013" sjutra u podne organizuje i promociju i malu radionicu za najmlađu publiku.

 

 

Pored djece predškolskog uzrasta koja će biti prisutna iz vrtića, Gradska knjižara je mjesto koje je otvoreno i za sve roditelje i djecu koji žele da se pridruže druženju.

Izdavačka kuća "Nova knjiga" objavila je mnogo bajki, bojanki, slikovnica za djecu u okviru edicije "Bubamara", koja će biti predstavljena sjutra.

Tema promocije je "Kako se rađa knjiga", gdje će najmlađi čitaoci se upoznati sa knjigama i njenim stvaranjem kroz igru sa animatorom. Za djecu su obezbijeđeni pokloni.

Animator za djecu je Maida Šukurica- marketing menadžer u izdavačkoj kući "Nova knjiga".

Promocija i radionica održaće se na I spratu Gradske knjižare u 12 sati, na Trgu republike.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније