Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

08. 03. 2013. 13:07 >> 13:01

POKLON PREDSTAVA

"Ludi od ljubavi" u Zetskom domu

Predstava „Ludi od ljubavi“ Sema Šeparda, nastala u saradnji sa Fakultetom dramskih umjetnosti sa Cetinja, biće izvedena večeras u 20 sati u Kraljevskom pozorištu Zetski dom na Cetinju.Ulaz besplatan.

 

U predstavi igraju Julija Milačić, Emir Ćatović i Aleksandar Gavranić.

Adaptaciju je uradila Jelena Milošević, a fotografije Nikola Jovićević.

Radnja ove drame smještena je u motelu u pustinju Mohava, a dešava se sedamdesetih godina u Americi. Univerzalnost drame je u tome što se bavi temom usamljenosti pojedinca koji čezne za pripadanjem. U središtu ove drame je ljubavna priča između dvoje mladih ljudi (Mej i Edija) čija je ljubav društveno neprihvatljiva. Samim tim njih dvoje pokušavaju da joj se odupru stalnim bježanjem jedno od drugog koje se uvjek završi ponovnim vraćanjem toj ludoj ljubavi.Jedan od tih ponovnih susreta je i početak ove drame. 

Ulaz na večerašnju predstavu je besplatan i poklon je Zetskog doma svim damama povodom 8.marta.
 
Milena Stanojević,Radio CG

Najavu za predstavu možete odgledati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније