Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

19. 11. 2014. 09:15   >>  09:12

POČINJE SEZONA

Koncert studenata Muzičke akademije

Koncertom mladih i talentovanih izvođača sa Muzičke akademije koji će se održati večeras u 20 sati, počeće koncertna sezona studenata Muzičke akademije Cetinje. Na programu koncerta su djela Zemlinskog, Bačinija, Grgina, Kasterede, Bokerinija, Kusjakova, Mozarta, Tartinija i Šopena.

 

"Visok nivo izvrsnosti i kvaliteta obrazovanja na Muzičkoj akademiji moći će se čuti na brojnim koncertima koji će se tokom akademske godine 2014/15 održati na teritoriji cijele Crne Gore, a i šire. Pored kamernog orkestra i hora Muzičke akademije, nastupiće i brojni studentski ansambli s dugogodišnjim kontinuitetom nastupanja kao i najbolji pojedinci, osvajači brojnih priznanja", navodi se u saopštenju Muzičke akademije.

Koncert se održava u prostorijama Ministarstva culture, ulaz je slobodan.

Muzička akademija aktivno učestvuje u društvenom životu prijestonice Cetinje, glavnog grada Podgorice i mnogim drugim gradovima širom zemlje, doprinoseći tako  stvaranju prepoznatljivog identiteta kulturnog prostora Crne Gore. 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније