Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

23. 04. 2013. 13:52   >>  13:56

"Reincarnated"

VIDEO: Objavljen prvi album Snupa Lajona

Snup Dog danas je izdao svoj 12. album, odnosno prvi pod imenom Snup Lajon (Snoop Lion).

Album "Reincarnated" sadrži 12 pjesama, u kojima dominira rege zvuk. Snup Dog je je prošle godine odlučio da promijeni ime u Snup Lajon pošto je, kako kaže, "otkrio pravog sebe", uz odluku da, sa rap, pređe na rege muziku.

„Nijesam tek tako odlučio da odem na Jamajku. Duh rege muzike i rastafari su me tamo pozvali. Došao sam da napravim novi album, snimim film i otkrijem pravog sebe. Zato, kada spoznaš koji ti je životni put, treba da ga se držiš i da budeš najbolji u onome što radiš“, izjavio je Snup Lion.

Na novom albumu, bivši reper sarađivao je sa lokalnim legendama rege muzike, ali i zvijezdama iz svijeta repa i popa kao što su Drejk, Kris Braun, Basta Rajms, Rita Ora i Majli Sajrus.

Cijeli album možete preslušati ovdje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније