Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

29. 08. 2015. 20:22 >> 20:11

NOVI ALBUM

Adel objavljuje "25" u novembru!

Otkako je ostavila svijet bez daha svojim albumom „21“, objavljenim 2011. godine, svi željno iščekuju njeno novo izdanje. Čekanje će se, kažu, isplatiti, a „Bilbord“ je upravo ekskluzivno objavio da njena izdavačka kuća "XL recordings" planira da objavi album u novembru.

Čini se da Adel i ne žuri sa objavljivanjem novog albuma. Nakon što je snimila Gremijem i Oskarom nagrađenu pesmu Skyfall za istoimeni 007 film, ona se potpuno posvetila svom u međuvremenu rođenom djetetu i partneru Sajmonu.

Kao što se pretpostavljalo, nasljednik albuma „19“ i „21“ nosiće naziv „25“, koliko je i Adel imala godina kada je napisala većinu pjesama.

Očekivanja od albuma „25“ su zato veoma velika, ali ako je vjerovati najavama njenih kolega, Adel je na visini zadatka.

Ed Širan je u nedavnom intervjuu za "Capital FM" rekao da su svi oduševljeni onim što je Adel sada pripremila.

„Nisam čuo njene nove pjesme, ali svi za koje znam da su radili sa njom su mi rekli: 'Brate... taj album!' Navodno je veoma, veoma dobar“, rekao je Ed.

Ostaje nam samo da se nadamo da je novembar zaista mjesec koji će obilježiti povratak Adel na muzičku scenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније