Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

01. 09. 2015. 23:35   >>  23:20 2

SEDAM ALBUMA

Rijana slavi deceniju karijere

Popularna pjevačica Rijana ove godine planira da proslavi deceniju karijere u muzičkoj industriji i kaže da ne može da povjeruje da je prošlo 10 godina.

Rijana je, kako prenosi AP, rekla da ima nekoliko stvari na umu i da nije zaboravila na jubilej, jer joj mnogo znači što je stigla do 10 godina.

Debitantski album Music of the Sun izdala je 2005. godine, a do sada je objavila ukupno sedam albuma i osvojila osam Gremi nagrada.

Ove godine, Rijana je objavila tri singla, a trenutno je radi na novom albumu. Kako kaže, rad na novom albumu ide odlično, snimljeno je dosta pjesama i ne može da dočeka da bude završen i objavljen.

Rijana je predstavila svoj novi parfem Ri Ri u Bruklinu, rekavši da je to prvi od nove trilogije mirisa.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније