Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

06. 05. 2013. 19:45 >> 19:44

BILA JE GALANTNA

Istopilo se bogatstvo Ejmi Vajnhaus

Nakon što su njeni roditelji podmirili sva dugovanja i račune koje je ostavila, bogatstvo pokojne dive Ejmi Vajnhaus se istopilo. Ejmin otac Mič otkrio je medijima kako su on i njegova bivša supruga Dženis morali da podignu kredit od 600.000 funti kako bi pokrili troškove zatvaranja finansijskih poslova svoje kćerke.

 

Naime, Ejmi je za života trošila novac bez razmišljanja o budućnosti, a kada je imala ona, imali su i svi oko nje. Navodno je samo na drogu trošila i do hiljadu funti dnevno.  Živjela je u kući koja je procijenjena na 1,8 miliona funti, po 20.000 trošila je funti prilikom samo jednog odlaska u kupovinu, dok je svoje obezbjeđenje plaćala 250 funti po danu. 

Nesebična pjevačica je plaćala i svojim momcima i prijatejlima i stanarine, kupovala im je odjeću i vodila ih je na putovanja. Osim toga, novac je davala i za brojne humanitarne projekte. 

Procjenjuje se da će se njena ostavština znatno popraviti nakon što se izračuna dobit od albuma prodatih nakon smrti. Na vrhuncu slave, prema procjenama, njeno bogatstvo bilo je vrijedno oko deset miliona funti.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније