Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

08. 05. 2013. 14:43 >> 14:43

LET I MUZIKA

2CELLOS: Spot za "Technical Difficulties"

Hrvatski duet violončelista "2CELLOS", kog čine Luka Šulic i Stjepan Hauser, snimili novi spot za pjesmu "Technical Difficulties" s novog albuma "IN2ITION".

 

U domu "Flajing bulsa" (Flying Bullsa), salzburškom Hangaru-7, gdje je spot sniman, stopile su se dvije umjetnosti - letjenje i muzika.

Luka i Stjepan u sklopu snimanja spota letjeli su helikopterima u pratnji pilotskog dvojca Rajnera Vilkea i Mirka Fleima.

Snimala je ekipa "Baza Media" za "Red bul haus"  (Red Bull House), pod vođstvom reditelja Domena Smrdela.


 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније