Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

09. 05. 2013. 15:40   >>  15:40

BESPLATNO UČENJE

VIDEO: Edukativni autobus "Džon Lenon"

U Liverpulu, rodnom gradu Džona Lenona, predstavljen "Edukativni autobus Džon Lenon" , koji će putovati Evropom i besplatno podučavati mlade snimanju i produkciji muzike, prenosi britanski "Bi-Bi-Si" (BBC).

 

Autobus je u liverpulskom  Muzeju inaugurisala Lenonova udovica Joko Ono, nakon čega je krenuo prema Londonu. Iz tog grada nastaviće dalje po Evropi. 

Riječ je o projektu temeljenom na sličnom projektu pokrenutom u SAD-u prije 16 godina, a cilj mu je da približi muzičku industriju mladima i da im kroz radionice omogući učestvovanje  u produkciji muzičkih, video i fotografskih projekata. 

Autobus je opremljen studijima za snimanje u kojima će posjetioci moći da snimaju muziku i produciraju kvalitetne muzičke spotove. Ima troje zaposlenih, a obilaziće škole, fakultete i festivale širom Evrope, gdje će mladima nuditi besplatne radionice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније