Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Beta ]

01. 03. 2016. 16:45 >> 16:30
1

NAJVEĆI KONCERT OD '59.

Stonsi besplatno sviraju u Havani

Grupa Roling stons saopštila je danas da će održati besplatan koncert u Havani 25. marta, što će biti najveći koncert na Kubi od revolucije 1959.

Stonsi će svirati u hali "Sijudad deportiva" tri dana pošto američki predsjednik Barak Obama posjeti Havanu.

Kubanske vlasti svojevremeno su sudski procesuirale mlade koji su slušali rok muziku koju su kubanski komunisti smatrali kapitalističkim oruđem. S odustajanjem od takvih mjera, vlasti u Havani su počele i da dozvoljavaju velika nezvanična okupljanja.

"Nastupali smo na mnogim posebnim mjestima u našoj dugoj karijeri, ali ovaj koncert u Havani će biti veliki događaj i za nas, i, nadamo se, za sve naše prijatelje na Kubi", naveli su Stonsi u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније