Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

17. 03. 2016. 12:19   >>  12:03

U BRIZBEJNU

Madona razljutila fanove zbog kašnjenja

Pop zvijezda Madona naljutila je svoje obožavaoce u australijskom gradu Brizbejnu jer je svoj koncert sinoć počela tek poslije više od dva sata zakašnjenja, zbog čega je završen rano jutros, kada su svi vozovi otišli.

 

Nastup kraljice popa u brizbejnskom zabavnom centru bio je zakazan za 21 sat po lokalnom vremenu, ali je počeo tek u 23 sata i 22 minuta, nakon više od dva sata kašnjenja.

Stotine razbjesnelih fanova napustile su dvoranu i zatražile da im novac za ulaznice bude vraćen pošto im je saopšteno da koncert slavne pjevačice, koji nosi naziv "Rebel Heart", neće početi prije 22 i 30.

Koncertu je prisustvovalo 13.500 posjetilaca, a Madona im se tokom nastupa zahvalila na strpljenju, uz opasku da su došli suviše rano.

 "Počeli smo sa zakašnjenjem, što se rijetko dogadja, a vi ste poranili. Trebalo je da to vrijeme iskoristite da sredite frizuru i šminku. Onda ne bih zakasnila", pokušala je da se našali pjevačica.

Ovo je drugi Madonin koncert u Brizbejnu, veče prije nego što u Sidneju završi turneju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније